perjantai 18. huhtikuuta 2014

Jyväskylä KV 22.2.2014 ja Kankaanpää RN 13.4.2014

Jyväskylän näyttelyyn lähdettiin ensimmäistä kertaa valioluokkaan kilpailemaan. Tilda oli iloinen oma itsensä kehässä ja hurmasi tuomari Jussi Liimataisen voittaen ensin kovan valioluokan, jonka jälkeen nousi vielä paras narttu 1 sijalle! ROP kehässä uros veti pidemmän korren ja tuloksena Tildalle siis VSP kera CACIBin! :) 

Tildan arvostelu :
"Kaunisraaminen narttu. Erittäin kaunis pään malli. Oikeaoppinen ylälinja. Riittävä hännän kaari. Erinomaisesti rakentunut edestä ja takaa. Kauttaaltaan tasapainoinen. Kaunis turkki kruunaa kokonaisuuden. Liikkuu oikealla asenteella ja ryhdillä." - Jussi Liimatainen


                              ROP Jatakabi's Be A Good Boy & VSP Jatakabi's Hot Highflyer


Kankaanpään ryhmänäyttelyssä havannat tuomaroi Juha Putkonen. Hänellä oli pari harjoitusarvostelijaa kehässä ja kehä oli myöhässä joten paljon odottelua ennen kehää.. No viimein havannat alkoi ja kun koiria oli ainoastaan 20, tuli valionarttujenkin vuoro suhteellisen pian. Tilda sai ERIn ja sijoittui luokassa kolmanneksi kera SA:n. Edelle menivät selvästi vahvemmat nartut. ROP oli lopulta Pilkku, Jatakabi's On My Mind jota aikanaan olen paljon esittänyt ja sen kanssa lähdinkin sitten ryhmäkehään Sannan loukattua jalkansa. Yhteistyö Pilkun kanssa sujui hyvin ja tuomari poimikin Pilkun vielä jatkoon, 10 parhaan joukkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti