perjantai 11. heinäkuuta 2014

Roppeja, uusi valio, pitkä tauko....

Kylläpä on taas päivittelyt jäänyt, anteeksi siitä! Kovasti on tapahtunut tämän päivittelytauon aikana, joten tähän postaukseen tulee sitten paljon asiaa :D

Ensimmäisenä käytiin Lahden kansainvälisessä näyttelyssä Tildan ja Pipsan kanssa. Tuomari oli jenkeistä tullut Jacqueline L. Stacy. Niin kuin arvelinkin, Tilda ei ollut jenkkityyliä ja Pipsa oli. Ensin esitin uroksissa Uunon, Moonlight Silver's All My Hope. Uuno oli myös jenkkituomarin mieleen ja tuloksena PU1 SERT & CACIB!
Valionartuissa vein itse Tildan ja Noora Roininen auttoi Pipsan esittämisessä, ISO kiitos siitä! Tilda sai EH:n, mitä vähän odotinkin kun tuomarin linjaa katselin, mutta ajattelin että mennään kuitenkin kehään ja katsotaan mitä tulee. Pipsa olikin sitten tuomarin mieleen saaden ERIn ja voittaen valioluokan! Lopulta Pipsa sijoittui paras narttu kakkoseksi kera CACIBin!! :)) Saipahan meidän prinsessakin sitten ensimmäisen CACIBin! :) Lopulta Uuno oli VSP ja ROP oli Heidin junnunarttu Ulpu, Divanera Bella Divina! Onnea Heidi!



 
 
 
Seuraavana oli meidän erikoisnäyttely, jota olimme äidin kanssa myös järjestämässä. Aamu alkoi aikaisin ja jo seitsemältä alkoi talkoot Huittisissa. Järjestelyt onnistuivat mukavasti ja vaikka meillä oli pieni porukka, niin sitäkin tehokkaampi! Tilda kilpaili isossa valionarttujen joukossa saaden ERIn, mutta jääden ilman sijoitusta. Suoritin myös urani ensimmäisen "virallisen" näyttelyn junior handler kilpailun tuomaroinnin! Paikalla oli kaksi taitavaa nuoremman ikäluokan kilpailijaa. Kiitos kaikille mukavasta päivästä ja erityisesti meille kaikille järjestäjille!


Seuraavana päivänä olikin kotinäyttely, Tampereen KV. Siellä meillä oli kehässä Tilda. Tuomari tykkäsi Tildasta, ja tuloksena PN3.

Seuraavana oli vuorossa jälleen tuplaviikonloppu, johon kumpaankin oli tullut tuomarin muutos. Lauantaina käytiin Riihimäellä Puolalaisella Piort Krol nimisellä herrasmiehellä. Tilda ei ollut ihan hänen tyyppiään, tuloksena ERI3.

Sunnuntaina suuntana oli Rauma, jossa muutoksen johdosta tuomaroi Kyproslainen Panos Demetriou. Tilda oli valioluokan kakkonen ja parasnarttu kakkonen.

Toukokuun viimenen näyttely käytiin meidän osalta Tuurissa. Tuomarina toimi Tarja Löfman. Tilda sai todella hyvän arvostelun ja voitti valioluokan. Lopulta sijoitus oli PN2. Esitin myös avoimen luokan uroksen Bossen, Frosty Ink's Whooper Dooper, joka voitti urokset ja sai viimeisen sertinsä tulle Suomen Muotovalioksi!! Onnea Lotta!! :)

Kesäkuu aloitettiin hienosti Helsingissä. Tuomarina oli Puolalainen Adam Ostrowski. Ensin vein kehään jälleen Uunon, joka oli valioitunut ja kisasi ensimmäisen kerran valioluokassa. Uuno olikin tuomarin mieleen ja tuloksena PU1! Tilda hurmasi myös tuomarin ja tuloksena PN1! Lopulta Tilda vetää pidemmän korren napaten ROPin ja Uuno VSP! Huippupäivä!!


Seuraavalla viikolla suunnattiin Pöytyälle. Tuomarina oli suomalainen Marja Talvitie. Tilda oli valioluokan toinen ja parasnarttu 4 saaden hienon arvostelun.

Sitten olikin jo aika suunnata auton nokka kohti Tanskaa! Reissuun lähdettiin äitin kanssa ja mukana oli Tilda ja Siiri! Siiri siis pääsi myös kehään melkein kahden vuoden tauon jäljiltä!

Keskiviikko iltana lähdettiin yölaivalla kohti Ruotsia. Aamulla matka jatkui ja ajoa oli edessä reilu 600km. Matkalla pysähdyimme Mjölbyssä Monican ja Pernillan luona. Matka jatkui ja vietimme yön etelä-Ruotsissa, Lundissa. Perjantaina ajoimme Tanskaan ja poikkesimme Kööpenhaminassa serkkuni Hennan luona joka on sielä au-pairina. Matka jatkui kohti Koldingia jossa hotellimme oli. Koirien peseminen tietysti venyi ja yö oli jo pitkällä kun nukkumaan pääsi.

Lauantai aamuna sitten ajettiin Vejeniin jossa näyttelyt pidettiin. Siiri oli avoimessa luokassa ja Tilda valioluokassa. Tuomarina oli Luxemburgilainen Laurent Heineche. Siiri yllätti ja esiintyi todella reippaasti. Laurent tykkäsi siitä ja se sai hienon arvostelun ja voitti ison avoimen luokan kera SA:n!
Seuraavaksi Tilda kehään ja tuomari totesi heti että tämä on enemmän hänen tyyppiään. Tilda sai myös hienon arvostelun ja voitti valioluokan kera SA:n. Äiti siis pääsi kehään Siirin kanssa ja itse menin Tildan kanssa. Lopulta Tilda voitti nartut saaden SERTin ja CACIBin ja tullen Tanskan valioksi!! :)) Siirille ei sijoitusta paras narttu kehästä tullut. ROP-kehässä oli vastassa Ruotsalainen uros Protyn's Cacique Arawak. Tuomari tykkäsi Tildasta todella kovasti ja tuloksena ROP! Mahtavaa!




Sunnuntaina tuomarina oli suomalainen Jussi Liimatainen. Koirat olivat aika pitkälle samoja kuin edellispäivänä. Avoimessa luokassa oli jälleen monta koiraa. Siiri sai jälleen ERIn ja sijoittui luokkansa toiseksi. Tämä oli todella hyvin, sillä en odottanut Jussilta Siirille mitään menestystä. Tilda oli edelleen Jussin mieleen ja voitti valioluokan. Lopulta Tilda voitti myös parasnarttu kehän saaden jälleen CACIBin! :) ROP kehässä oli sama uros vastassa kun edellisenä päivänä. Tilda veti jälleen pidemmän korren ja oli jo toistamiseen ROP!! En ihan tällaista menestystä olisi osannut odottaa, huippua!!


Suomeen palattuamme ehdimme jo käydä myös Porin kansainvälisessä näyttelyssä. Tuomari oli Uudesta-Seelannista saapunut Karen McIntryre. Mitään ennakkotietoja ei tästä rouvasta ollut, joten Tildan kanssa avoimin mielin liikkeelle. Porissa oli pitkästä aikaa kovatasoisin valioluokka! Tilda se oli tämänkin tuomarin mieleen ja tuloksena valioluokan voitti ja paras narttu voitto kera CACIBin!! :)
ROP-kisassa oli vastassa Teppo, Sanillan Twilight Zone joka valioitui ja oli lopulta ROP, Tildalle siis VSP! Onnea Sanna!




Viime viikonloppuna kävimme Turengissa Agirotu 2014- tapahtumassa kisaamassa joukkuekilpailussa Tildan kanssa. Joukkueessa oli mukana Laura & Rocky, Heidi & Pamu, me Tildan kanssa ja Sanni & Kimble. Tildalla oli jälleen erittäin hauskaa ja kyllä se alkaa pikkuhiljaa agilitylta näyttämään, vaikkei kaikki ihan käsikirjoituksen mukaan mennytkään ;)

alla olevasta linkistä näkee meidän hienot suoritukset ;)
https://www.youtube.com/watch?v=fZtPOrtlFPA&feature=share&app=desktop


Heinäkuun me vietämmekin "lomaillen" näyttelyistä ja tositoimiin palataan taas elokuussa, joka alkaa Kuopion kolme päiväisellä Sawo Showlla! :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti