lauantai 25. tammikuuta 2014

Ja mikä aloitus uudelle vuodelle....!!

Meillä alkoi uusi vuosi ihan uskomattomalla tavalla! En unissanikaan uskaltanut tätä ajatella mutta totta sen nyt on!!

Turun näyttely käytiin 19.1. ja tuomarina toimi Sveitsiläinen Gunilla Kuhni-Stenberg. Havannoja oli ilmoitettu huimat 72 kappaletta, joista narttuja 38! Tilda kilpaili nyt siis ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa, täytettyään kaksi vuotta joulukuun lopussa. Luokassa oli kuusi koiraa ilmoitettuna. Tildan lisäksi vain yksi sai ERIn. Tilda veti kuitenkin pidemmän korren, saaden ainoana luokastaan myös SAn! Parasnarttu kehää odotellessa jännitys kohosi ja kädet tärisi. Tilda ei onneksi omasta jännityksestäni välittänyt vaan esiintyi mallikkaasti myös parasnarttu kehässä. Tuomari poimi jatkoon 6 koiraa. Me olimme jatkossa! Ja taas tärisi kädet vähän lisää! Sen jälkeen pudotettiin kaksi pois. Me edelleen jatkossa!! Junioriluokan voittaja sekä me kilpailimme sertistä. Ensin neljänneksi sijoittui valioluokan kakkonen... Tuomari kävelee meidän ohi ja menee kättelemään junnukoiran kolmanneksi... WOHOOOOO! Serti on siis meidän!! Tilda sijoittui kakkoseksi häviten vain valioluokan koiralle ja näin ollen meillä on nyt tuore SUOMEN JA LATVIAN MUOTOVALIO!!! :)) Myös va-CACIB vahvistuu meille CACIBiksi!! Uskomaton tunne, ensimmäinen mahdollinen näyttely ja mistä porukasta se tuli!

Tästä on hyvä jatkaa ilman paineita kohti Tallinnaa! Myös Jyväskylään Tilda on ilmoitettu, siellä siis ensimmäistä kertaa valioluokassa! Nyt jäämme odottamaan koska Tilda aloittaa juoksunsa ja mahdollista astutusta :)


"Very nice size and type. Nice expression in head. Good topline. Correct tail. Good angulations rear. A little bit loose in elbows. Good substance. Moves very well and correct. Good coat. Lovely temperament" - Gunilla Kuhni-Stenberg


                                         FI & LV MVA EE JMVA Jatakabi's Hot Highflyer


                                                            Ilon hetket sertin tultua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti