lauantai 25. tammikuuta 2014

Jyväskylä, Ruotsin voittaja, vuosi huipentui Messariin sekä kokoelma hienosta vuodesta!

Jyväskylässä oli tuomarina Kroatialainen Jasna Matejcic. Tuomari oli tarkka ja jakoi niukasti ERIä ja SAta. Tilda kuuden nuorten luokan nartun joukosta kakkonen kera SAn! Parasnarttu kehässä Tilda yllätti vielä nousten kolmossijalle kera vara-SERTin ja vara-CACIBIn! :)



Tukholmaan matkattiin Ruotsin voittajanäyttelyyn kera äitin ja Tildan. Matka sujui hyvin ja Tilda reissasi laivassa jälleen hienosti. Näyttelyssä menestys ei ollut hurjaa, Tilda ainoana nuorten luokan koirana ERI1 ei SAta. Ainoa asia mikä Tildassa tuomaria häiritsi, oli hieman löysät kyynärpäät. Suomalaisia koiria oli paikalla 5, mutta menestystä ei kenellekkään tällä kertaa herunut.




Upea vuosi huipentui Messukeskuksen näyttelyihin. Tarjolla olisi ollut kolme näyttelyä, mutta koska perjantaina oli työpäivä, me vietimme siellä ainoastaan kaksi päivää. Tilda kilpaili viimeisen kerran nuorten luokassa.

Lauantaina Tildalla oli kolme kilpakumppania omassa luokassa. Tilda esiintyi jälleen mallikkaasti ja nappasi ERIn kera luokka voiton ja SAn. Paras narttu-kehässä sijoitusta ei kovassa porukassa irronnut. Esitin myös Uunon (Moonlight Silver's All My Hope) joka sijoittui avoimessa luokassa toiseksi kera SAn. Paras uros-kehässä sijoitusta ei tullut. Tuomarina toimi ranskalainen Celine Bottussi-Jocquel.




Sunnuntaina tuomarina toimi Itävaltalainen Otto Krcal. Tällä kertaa Tildalla oli vastassa kaksi koiraa. Tilda esiintyi taas erinomaisesti ja sai ERIn ja sijoittui luokassa toiseksi. Tällä kertaa ei SAta. Uuno avoimen luokan kolmas kera SAn. Parasuros kehässä ei taaskaan sijoitusta.


Vaikka tulokset eivät päätä huimanneet, oli viikonloppu taas vallan mukava ja tunnelma havannakehällä mainio! Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen! Lopussa kokoelmaa vuoden tuloksista!

Jatakabi's Hot Highflyer

1*ROP
6*VSP
9*SERT
3*CACIB
EE JMVA
2*SERT & ROP Latviasta
3*ROP Virossa
4*ROPjun Virossa


                                                            Torniossa Tilda ROP!


Jatakabi's Sweetprimadonna

2*ROP & SERT Virossa
EE MVA

                         
                                                              Virossa Pipsa ROP*2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti