tiistai 20. tammikuuta 2015

Vuosi huipentui Messariin ja Ruotsin voittajaan!

Näyttelyvuosi Suomen maalla huipentui Messukeskuksen kaksi päiväiseen näyttelyyn itsenäisyyspäivä-viikonloppuna. Ajelimme Helsinkiin jo perjantai-iltana, niin ei tarvinnut ihan kukonlaulun aikaan lähteä lauantaina. Näissä näyttelyissä oli myös lisä jännitystä, sillä vuoden havanna kilpailu ratkeaisi ja Tilda sillä hetkellä johtopaikalla!

Olimmekin ajoissa paikalla lauantaina. Tuomarina toimi Tanskalainen Svein Björnes. Tilda sai hienon arvostelun ja sijoittui lopulta valioluokan neljänneksi kera SAn.

Sunnuntaina tuomarina oli suomalainen Leni Finne, kun meille tuli tuomarin muutos. Tilda sai ERIn, mutta ei sijoittunut kovassa valioluokassa.

Kisa ratkesi kuitenkin lopulta Tildan eduksi ja näin ollen Tilda on vuoden voitokkain havanna narttu! :)



Ruotsin voittajaan matkattiin viikon päästä Tildan, Jaanan ja Castron kanssa. Meillä oli vallan mukava reissu ja tuloksetkin ihan mukavat. Tuomarina tanskalainen Gunnar Nymann. Castro kävi ensin kehässä, sijoittuen avoimen luokan kolmanneksi. Tilda sijoittui valioluokassa myös kolmanneksi kera SAn. Paras narttu kehässä Tilda sijoittui neljänneksi kera vara-SERTin. Niin lähellä, mutta niin kaukana :D Reissu oli kuitenkin kaikinpuolin mukava, ei muuta kun uutta reissua naapuriin! Kiitos Jaana hyvästä seurasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti