keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Heinola KR, Tervakoski KV ja SKKY:n erikoisnäyttely

Heinolaan ajeltiin jo näyttelyä edeltävänä iltana äitin ja Tildan kanssa ja yövyttiin Pirjon ja Reijon luona. Siitä on tullut jo vaki majoituspaikka aina joka syksy! :) Tilda sai hienon arvostelun ja sijoittui luokkansa toiseksi saaden SA:n. Paras narttu kehässä sijoitusta ei tullut.

Seuraavana olikin vuorossa Tervakoski & Kaivari viikonloppu! Äiti oli Pariisin reissussa, joten nämä näyttelyt kierrettiin sitten "tyttöjen porukalla". Heidi ajeli tätä kautta molempina päivinä ja lauantaina myös Krista oli matkassa mukana.

Tervakoskella meitä odotti lievästi sanottuna mutalammikkokehä. Yllättäen juuri meidän kehästä puolet oli yhtä mutalillua. No ei muuta kun kehään, kaikki tavarat ja vaatteet mudassa. Tuomari tykkäsi Tildasta ja sijoitti sen luokkansa kakkoseksi ja antoi SA:n. Lopulta Tilda sijoittui vielä paras narttu 2 kera vara-CACIBin! :) Esitin myös Uunon (Moonlight Silver's All My Hope) joka oli VSP ja sai CACIBin! :)

Kaivarissa meitä odotti kaunis ilma ja kuiva kehä! Nurmikko tosin oli aika pitkä, mutta ei se Tildan menoa haitannut! Tuomarina meillä oli irlantilainen Marie Thorpe. Hän todellakin tykästyi Tildaan ja kovasti! Tildaa arvostellessaan kuulin kuinka hän kehui sitä kovasti. Menin ympäri ja asetin Tildan maahan seisomaan. Sitten ihmettelen sekä tuomarin, että kehäsihteerin ilmeitä. Kehäsihteeri nostaa vihreän lapun ja huutaa "koira saa TYYDYTTÄVÄN" WHAAAAT!?? Piti oikein mielessä laskea että mikä on vihreä lappu :D Ilmeeni olis ollut kyllä näkemisen arvonen ja kehäsihteeri näytti yhtä hämmentyneeltä. Lopulta tuomari totesi että "excellent" ja niin kehis nosti erinomaisen. Tilanne oli todella huvittava, sillä KOKO kehän laita hiljeni ja kaikkien ilme oli näkemisen arvonen :D No kilpailuluokan tullessa tuomari näytti meille suoraan ykköspaikkaa. Paras narttu kehässä meille näytettiin jälleen ykköspaikkaa! ROP kehässä oli vastassa valiouros Torcedore's Grande Bolero. Tilda oli innosta piukeena eikä malttanut ihan täydellisesti esiintyä, mutta silti tuomari ojensi meille ROP ruusukkeen! HUIPPUA! Mahtava tunne voittaa Kaivarissa!! :))

Tässä vielä Tildan arvostelu:
"Top class bitch. Full of breed type.Beautifull head that is in very good propotions. Excellent eye. True expression. Excellent neck & shoulder. Excellent front. Excellent coat texture. Nice rear angulations. Totally balanced all over. Moving true to type." - Marie Thorpe, Ireland


Nämä upeat kuvat Tildasta on ottanut DogXpress/Sari Kupiainen, KIITOS!

                                ROP Jatakabi's Hot Highflyer & VSP Torcedore's Grande Bolero




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti