sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Näyttelykauden avaus Viron maalla!

Uusi vuosi ja vanhat kujeet! Vuoden ensimmäiset näyttelyt tuli vietettyä Virossa, Vaimastveressa. Mukana menossa oli Tilda ja Pamu (Jatakabi's Dream Come True). Matkaan lähdimme äidin, Sarin ja Paulin kanssa. Kuten arvata saattaa, matka oli oikein mukava ja naurua riitti!

Lauantaina Tilda avasi kehän ollen ERI1 SA ja saaden siis ensimmäisen junnusertin! :) Perässä Pamela, joka myöskin oli tuomarin mieleen, tuloksena ERI1 SA. Parasnarttu kehässä Tilda veti pidemmän korren ollen ROP + ROPjun ja Pamu PN2 + SERT ja tulleen EE MVA:ksi! :) Onnea Heidi! ♥ Isossa kehässä Tilda kävi vain pyörähtämässä molemmissa kehissä :) Kisasin itse myös Senior Handlerissa Chihupoika Rockyn (Rosalago MM's Ronaldinho) kanssa, tuloksella SH3! :) Kiitos Sari kun sain Rockyn kanssa mennä! :)



 

 

 

 
 

Sunnuntaina Tilda jälleen ERI1 SA + Junnusert! Pamela ERI1 SA. Parasnarttu kehässä meni toisinpäin kuin edellisenä päivänä, Pamela ROP ja Tilda PN2 + ROP-junnu! :) Isoissa kehissä Tilda kävi taas näyttäytymässä ainoastaan, mutta tuomari tykästyi Pamelaan tosissaan ja tuloksena lopulta RYP4!! :) Senior Handlerissa kisasin Tildan kanssa tuloksella SH1! :)






Kaiken kaikkiaan siis hieno viikonloppu ja saimme kaiken mitä hakemaan lähdimme! :) Kiitos huippuhauskasta seurasta äiti, Sari ja Pauli! ♥ Ei muuta kun odottelemaan uusia reissuja!! :D

1 kommentti:

  1. Anni päivitä....

    Meijän piskit on saanu kans blogin. Löytyy täältä
    http://www.havannankoirat.com/blogi.html

    VastaaPoista