keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Junnuluokat käyntiin Eckerössä 29.9.2012!

Junioriluokat startattiin Eckerössä. Näyttely oli lauantaina mutta reissuun lähdimme jo torstaina. Ensin ajelimme Lauran kanssa Heidille, jossa olimme yötä ja aamulla aikaisin kohti Turun satamaa ja Eckeröä. Reissussa meitä olikin kunnon porukka, minun lisäksi Laura, Heidi, Sanni, Seppo ja Susanne, sekä Eckerön päässä satamassa seuraamme lyöttäytyi Juliana. Koiriakin oli mukana enemmän kuin laki sallii, yhteensä 10 kappaletta.
Perjantai menikin laivassa matkalla, sekä mökillä koiria pestessä. Kyllä se homma vaan luistaa kun liukuhihna tyylillä, porukalla pestään ja kuivataan!
Lauantaina sitten näyttelypaikalle. Ensin kehässä oli bichon friseet ja Merlin (Coquette's Dig It!) oli ensimmäisenä vuorossa. Itsehän en osaa friseetä trimmata, joten Merlin oli kehässä keskiviikkona tehdyllä trimmillä, sekä sitten pe iltana jalkojen pesulla. No, se ei tuomaria haitannut, Merlin tykitti itsensä omana iloisena itsenään valioluokan voittoon! Valioja oli 5 kappaletta. Meno jatkui samana ja Merlin hurmasi tuomarin, voittaen urokset! JES, CACIB sieltä napsahti tilille!! :)) Lopulta Merlin oli vielä ROP!
Sitten havannat heti biisoneiden perään. Ensimmäisenä kehään pennut, Rocky (Divanera Amore Invincible) ja Kimble (Divanera Amore Di Macchie). Molemmat pojat saivat KPn, Rocky voitti luokan. Seuraavana poikien sisko Lilli (Divanera Amore Di Glamour) joka sai myöskin KPn. Lopulta Rocky ROP ja Lilli VSP pentu :)
Uroksia meillä olikin sitten kehässä nuorten luokassa Otto (Havannette's Chic Magnet) joka sai EHn. Arvostelu oli kuitenkin erittäin hyvä, eikä siinä oikein selkeää syytä EHlle ollut. Sitten valioluokkaan Milo (Torcedore's Fortuna Milargo) joka ERIllä sijoittui luokan kolmanneksi. Lopulta Milo oli myös PU3.
Nartuista Tilda ensimmäisenä kehään, ikää tosiaan se 9kk 1pvä! Tuomari piti Tildasta, tuloksena ERI1 SA. Toinen junnunarttu sai EHn. Narttuja ei yhteensä ollutkaan kuin 6, joten ne meni nopeasti. Avoimessa luokassa oli Pamela (Jatakabi's Dream Come True) joka myös ERI1 SA. Valioluokassa Diiva (Torcedore's Femenil Como Diva) kahdesta valiosta ykköseksi kera SAn. Parasnarttu luokassa kisaili 4 koiraa, meidän tyttöjen lisäksi Olivia (Bellezza's Hot Gossip), joka vetikin pisimmän korren voittaen nartut ja saaden SERTin ja CACIBin. Tilda sijoittui upeasti kakkoseksi kera varaSERTin! Kolmantena Diiva ja neljäntenä Pamela. Hieno päivä!
Juliana kisaili junnuissa Merlinin kanssa, ja hienosti kisailikin! SM-osarissa kovassa porukassa upeasti sijalle 2!
Kiitos paljon kaikille huippumukavasta seurasta koko reissussa! :)) Ei muuta kun uutta reissua suunnittelemaan, tai itseasiassa on jo suunniteltukin! :D


                                                Jatakabi's Hot Highflyer "Tilda" 9kk!


                                                 Coquette's Dig It! "Merlin" ROP!


 Divanera Amore Invincible "Rocky" ROP-pentu & Divanera Amore Di Glamour "Lilli" VSP-pentu

                                                    Juliana Pirttisalo & Merlin JH2!


                     Parasnarttu kehä: PN2 Tilda, PN1 VSP Olivia, PN4 Pamela ja PN3 Diiva

1 kommentti:

  1. Upeesti lähti Tildan junnuluokat käyntiin! Ja sairaan upee toi bichon :o

    VastaaPoista