torstai 27. syyskuuta 2012

Pentukehät ohi, uskomattomin tuloksin...

Niin se aika vaan rientää ja kaikki 10 pentukehää takana! Paljon on kierretty, mutta kyllä se on myös kannattanut ja Tilda on nauttinut esiintymisestä jokaisessä kehässään! Lopulta siis tuloksina 9 x ROP-pentu ja kerran VSP-pentu! Paljon on ollut hienoja pentuja kehissä, ja monesti on saanut loppuun asti jännittää kuinka käy! Jännityksellä jään odottamaan kuinka virallisissa kehissä alkaa menestystä tippumana, tuskin ainakaan yhtä hyvin kun pentukehissä! :D
Tildaa ottaessa tiesin, että se on nätti pentu ja reipas luontoinen, enhän sitä muuten olisi ottanutkaan. Ikinä en kuitenkaan olisi voinut odottaa tällaista menestystä! Muistan moneen otteen pentuaikana todenneeni "nyt on mennyt niin hyvin että ei haittaa vaikka enää yhtään ROPpia ei tulisi" mutta niin niitä vaan putosi joka kerta, lukuunottamatta Kuopion viimeistä päivää missä ihastuttava uros Nicky (Zeraldas Keep On Rocking) vei voiton täysin ansaitusti! Siinä on myös hieno pentu, joka varmasti tulee loistamaan kehissä myöhemminkin!

Tässä vielä otteita tuomareiden suusta:
"Viehättävä tempperamentti" - Maija Mäkinen
"Very promising" - Andreas Schemel
"Erittäin oikeanlainen runko" - Gabriele Runge
"Reaching & driving good, very promising" - Andreaw Beare
"Ikäisekseen hyvin kehittynyt. Erittäin lupaava pää. Upeat liikkeet. Ihastuttava luonne" - Soile Bister
"Liikkuu uljaasti ja rohkeasti hyvällä askelpituudella" - Johan Juslin
"Iloinen narttupentu" - Veli-Pekka Kumpumäki
"Movement is very sound, coming and going with typical spring light action" - Steven Semour

1 kommentti:

  1. Uskon että Tilda tulee niittämään paljon voittoja myös isojen kehissä. Onhan se niin todella oikean näköinen, liikkeet upeat ja ihastuttava luonne kaiken päälle! Oikein paljon onnea tuleviin kisoihin!

    http://mestwest.blogg.se

    VastaaPoista