keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Uutisia terveysrintamalta

Siirin kanssa on ollut nyt hieman miettimistä. Polvi on muljunut paikoiltaan ja välillä jalalle ei astuta ja välillä painetaan niinkuin mitään ei olisi. Kävimme Lahdessa Juha Pärnäsen tutkimuksissa ja tuloksena 0/2 polvet. Toinen polvi on siis löystynyt pahasti ja polvilumpio pääsee muljahtelemaan paikaltaan pois. Nivel on vielä ehjä ja rahinaa polvesta ei kuulu. Nyt Siirille määrättiin 2 viikon kipulääkekuuri ja lisäksi jotain niveliä hoitavaa lääkettä. Tilannetta seuraillaan ja katsotaan vaikuttaako kipulääkkeet ja loppuuko jalan ontuminen. Jos tilanne pysyy samanlaisena voi edessä olla leikkaus, ettei paikoiltaan pois muljahteleva lumpio hajota nivelta ja saa aikaan nivelrikkoa... Mutta tilannetta katsellaan ja toivotaan parasta!

2 kommenttia:

  1. Hei,
    jos olet voittanut Pohjois-Hämeen kennelpiirin Junior Handler-piirimestaruuden tänä vuonna, laittaisitko ystävällisesti yhteystietosi osoitteeseen: nuorisojaosto@hskp.net. Etsimme tämän vuoden piirimestareita 2.12.2012 järjestettävän Best of The Best- kutsukilpailun takia.

    VastaaPoista
  2. Harmi että Siirillä on polvi kipeänä. Johtuuko se siis siitä että se on satuttanut polvensa vai onko sillä "oikeasti" patellavirhe? Joskus ne kolhivat itseään niin että tulee tavallaan virheellisesti väärä tulos.
    Muuten niin ihana koira!

    http://mestwest.blogg.se

    VastaaPoista